Keramische
coating voor boten

Waxoyl Crystal coating maakt gebruik van keramische coating voor de optimale bescherming. Ook heeft de lak meer kleurdiepte en meer glans.

Jouw boot verdient de beste bescherming.

Onze professionele partners brengen deze behandeling zorgvuldig aan. Wij garanderen een perfect resultaat met de optimale bescherming. Het aanbrengen van een keramische coating, ook wel glascoating of nanocoating genoemd verzekert je van het minste onderhoud en de beste bescherming. Het harde pantser beschermt je lak tegen invloeden van buitenaf, zoals insecten, verkeersvuil en uv-straling. Ook heeft de lak meer kleurdiepte, meer glans en is wassen een eitje.

Volg ons

Het nut van keramische coating

Ook geschikt voor auto's, motoren, campers en caravans.

Andere interessante behandelingen

Glasbehandeling

Waxoyl Final Glass is een beschermende behandeling voor de voorruiten, ramen en helmvizieren. Het zorgt voor een gladde coating en beschermende film. Dit geeft een constant waterafstotend effect. Zeker op het water een luxe!

Geschikt voor:

Desinfectiebehandeling

Waxoyl Neutralizer is een zuiver minerale desinfectie-oplossing, geschikt voor alle oppervlakken. In het bijzonder voor het interieur voor voertuigen en airconditioningsystemen. Het verwijdert micro organismen zoals virussen.

Geschikt voor:

Bekledingbescherming

Waxoyl UPT biedt een duurzame bescherming tegen vuil en vlekken in stof- en leersoorten.

Deze behandeling vormt een beschermende film rond elke afzonderlijke vezel om het binnendringen van vuil te verminderen. Reiniging is gemakkelijk en de stof/leer behoudt permanent het nieuwe uiterlijk.

Geschikt voor:

Zorgvuldig door één van onze partners aangebracht.
Gegarandeerd jarenlang blinkend resultaat van uw bezit.

Direct een keramische coating aanvragen

Vul het contactformulier in en één van onze partners neemt contact met je op.

This site is registered on wpml.org as a development site.