Lakverzegeling voor je boot

Duurzame lakverzegeling boot met 3 jaar garantie voor nieuwe boten en 2 jaar garantie voor boten die ouder dan 3 maanden zijn.

Lakverzegeling
met 5 sterren

Je hebt een nieuwe of mooie boot en wilt graag een extra stukje lakbescherming. Het uiterlijk van je boot is immers erg belangrijk, het is wat anderen zien maar ook waar jij tegenaan kijkt. Lakbescherming zorgt ervoor dat de lak minder snel beschadigt door bijvoorbeeld steenslag, modder, vliegen of vogelontlasting. En je boot blijft langer schoon!

Volg ons!

Waxoyl 100 Plus en Glaze Gard vormt een beschermlaag op de lak waardoor de levensduur van de laklaag aanzienlijk wordt verlengd.

Waxoyl lakverzegeling werkt als een soort pantser of beschermschild voor je carrosserie. Hiermee blijft je boot niet alleen langer glanzend, de lak is ook makkelijker schoon te houden. Bekijk deze video om de voordelen te ervaren!

Het nut van lakverzegeling

Waxoyl 100 Plus en Glaze Gard zijn speciaal ontwikkeld om de lak te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Door de extra waxlaag op polymeer basis kunnen deze invloeden zich niet hechten op de lak. Je boot is dus extra beschermd. 

Andere interessante behandelingen

Glasbehandeling

Waxoyl Final Glass is een beschermende behandeling voor de voorruiten, ramen en helmvizieren. Het zorgt voor een gladde coating en beschermende film. Dit geeft een constant waterafstotend effect. Zeker op het water geen overbodige luxe!

Keramische coating

Waxoyl Crystal Coating voorziet de lak van een hoogglans beschermend schild en biedt optimale bescherming.

Crystal Coating is harder en duurzamer dan alle andere soorten lakbeschermers, zoals was, polymeer of teflon. Het is een slimme combinatie van nanotechnologie en ervaring met polymeertechnologie.

Bekledingbescherming

Waxoyl UPT biedt een duurzame bescherming tegen vuil en vlekken in stof- en leersoorten.

Deze behandeling vormt een beschermende film rond elke afzonderlijke vezel om het binnendringen van vuil te verminderen. Reiniging is gemakkelijk en de stof/leer behoudt permanent het nieuwe uiterlijk.

Een Waxoyl lakverzegeling boot kan niet zelf worden aangebracht, maar wordt uitsluitend zorgvuldig en professioneel uitgevoerd door erkende Waxoyl partners.

This site is registered on wpml.org as a development site.