Bekleding bescherming

Optimale bescherming voor je interieur met Waxoyl UPT

Houd het interieur schoon

Waxoyl UPT is een onzichtbaar product die de soepelheid van de stof, de glans en levendigheid van de kleuren behoudt. UPT is ontwikkeld als een effectieve middellange / lange termijnbehandeling en zorgt er voor dat vuil en water zich niet aan stof en leer hecht en het direct afstoot.

Waxoyl commercial

In deze commercial kopen tweelingbroer Barry en Berry een nieuwe auto. Barry kiest er voor om zijn lak en bekleding te beschermen met Waxoyl,  Berry niet. Hierdoor heeft Barry minder zorgen en bespaart tijd en geld in de wasstraat!

Waxoyl UPT Bekleding bescherming

Dankzij de vocht- en vuilafstotende eigenschappen van Waxoyl UPT is het reinigen van het interieur voortaan heel eenvoudig. Reinigen met een stofzuiger of een mild reinigingsmiddel is voldoende om het interieur fris en jong te houden.

Waxoyl UPT vormt een schild om de vezels van de bekleding heen, waardoor het vuil niet meer kan binnendringen.

Geschikt voor auto, boot, caravan en camper.

Door het interieur van je auto, boot, camper of caravan te laten behandelen met Waxoyl UPT bekledingbeschermer wordt de bekleding ingekapseld, waardoor vuil en vloeistof niet in de vezel kunnen doordringen. De bekleding behoudt wel zijn ventilerend vermogen.

UPT maakt alle soorten textiel waterafstotend. Ook voor cabriodoeken!

Waxoyl UPT is een krachtige waterafstotende spray om uw waardevolle spullen te beschermen. Het materiaal blijft langer nieuw door de waterafstotende technologie. Geschikt voor diverse soorten materialen, zoals suède, leer, katoen en overige textielsoorten.

Waxoyl UPT  is een onzichtbare coating die als beschermlaag dient. Water zal niet doordringen en doordat vuil niet hecht, is het behandelde materiaal makkelijk schoon te maken. Deze waterafstotende spray biedt een onzichtbare en ademende beschermlaag met behoud van de oorspronkelijke uitstraling van het materiaal.

Intensief reinigen? Laat je interieur reinigen met Waxoyl Neutralizer!

Als je interieur echt aan een grote schoonmaak toe is, laat deze dan reinigen met Waxoyl Neutralizer.

Waxoyl Neutralizer Plus is een zuiver minerale desinfectie-oplossing. Neutralizer Plus verwijdert micro organismen zoals bacteriën, virussen, sporen en schimmels. Ziekteverwekkers en onaangename geuren worden zo succesvol en blijvend verwijderd. Het verwijdert 99,999 % van de virussen, bacteriën, sporen, en schimmels.

Neutralizer Plus desinfecteert en reinigt alle oppervlakken en airconditioningsystemen in alle soorten voertuigen. Hierdoor wordt de luchthygiëne verbeterd en worden tabaksrook, dierengeur, brandgeur en rottingsgeuren verdreven.

Bovendien worden daarbij geen chemicaliën gebruikt, zodat het ook nog eens goed is voor het milieu.

Andere interessante behandelingen

Lakverzegeling

Waxoyl 100 Plus en Glaze Gard zijn hoogglans lakverzegelingen op basis van polymeer voor diverse lakken.

Deze grondige behandeling garandeert dat de lak jarenlang zijn diepe glans behoudt en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals UV-straling en strooizout. Tot 3 jaar garantie op de glans en kleur!

Keramische coating

Waxoyl Crystal Coating voorziet de lak van een hoogglans beschermend schild en biedt optimale bescherming.

Crystal Coating is harder en duurzamer dan alle andere soorten lakbeschermers, zoals was, polymeer of teflon. Het is een slimme combinatie van nanotechnologie en ervaring met polymeertechnologie.

Bekledingbescherming

Waxoyl UPT biedt een duurzame bescherming tegen vuil en vlekken in stof- en leersoorten.

Deze behandeling vormt een beschermende film rond elke afzonderlijke vezel om het binnendringen van vuil te verminderen. Reiniging is gemakkelijk en de stof/leer behoudt permanent het nieuwe uiterlijk.

This site is registered on wpml.org as a development site.