Verzegeling
voor glazen ruiten

De Waxoyl verzegeling glazen ruiten zorgt voor een optimale verbetering van het zicht.

Voor doorzichtige onderdelen van een voertuig

Waxoyl Final Glass (verzegeling glazen ruiten) is een beschermende behandeling voor de voorruiten, ramen, koplampen, helmvizieren en spiegels. Final Glass zorgt voor een gladde coating en een beschermende film. Dit geeft een constant waterafstotend effect op externe invloeden zoals regen, sneeuw, hagel en stof.

De specifieke componenten van Final Glass maken het mogelijk om een beschermlaag te creëren die voorkomt dat regenwater, sneeuw of hagel tijdens het rijden op de voorruit blijft staan zorgt er voor dat de druppels direct wegglijden. Hierdoor wordt het zicht vergroot en verbetert het direct de veiligheid.

Final Glass kan op alle glasoppervlakken worden gebruikt.

6 voordelen van verzegeling voor glazen ruiten.

Waxoyl Final Glass is geschikt voor

Ideaal voor vizieren van motor rijders

Waxoyl Final Glass is uitermate geschikt voor het vizier van je helm. Al die vieze plakkerige muggen en vliegjes belemmeren het zicht enorm. Vuil spoelt er gemakkelijk vanaf en de wind blaast het laatste beetje vocht zo weg, als het er niet al vanzelf afgerold is. Blijft er wat vuil achter? Kwestie van een vochtige (microvezel)doek erover. Zo heb je de weg weer veilig in het vizier.

Zorgvuldig door één van onze partners aangebracht.

Andere interessante behandelingen

Lakverzegeling

Waxoyl 100 Plus en Glaze Gard zijn hoogglans lakverzegelingen op basis van polymeer voor diverse lakken.

Deze grondige behandeling garandeert dat de lak jarenlang zijn diepe glans behoudt en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals UV-straling en strooizout. Tot 3 jaar garantie op de glans en kleur!

Keramische coating

Waxoyl Crystal Coating voorziet de lak van een hoogglans beschermend schild en biedt optimale bescherming.

Crystal Coating is harder en duurzamer dan alle andere soorten lakbeschermers, zoals was, polymeer of teflon. Het is een slimme combinatie van nanotechnologie en ervaring met polymeertechnologie.

Bekledingbescherming

Waxoyl UPT biedt een duurzame bescherming tegen vuil en vlekken in stof- en leersoorten.

Deze behandeling vormt een beschermende film rond elke afzonderlijke vezel om het binnendringen van vuil te verminderen. Reiniging is gemakkelijk en de stof/leer behoudt permanent het nieuwe uiterlijk.

This site is registered on wpml.org as a development site.