Transport- en opslag bescherming

Transportbescherming auto en andere voertuigen.

Tegen oppervlaktecorrosie op middellange termijn

Waxoyl Topwax-6 Plus wordt gebruikt voor langdurige opslag- en transportbescherming. Deze bescherming wordt gerealiseerd door het gebruiksklare product met het Optima-pistool op alle te beschermen elementen te spuiten. Het is een transportbescherming auto en andere voertuigen.

Topwax-6 Plus wordt gebruikt om auto’s en voertuigen te beschermen tijdens transport (spoorwegnet, weg, boot) en de opslag ervan. Beschermt alle geverfde en ongeverfde oppervlakken van voertuigen, machines, onderdelen en gereedschappen. Het biedt bescherming op middellange termijn (tot zes maanden) tegen externe zure regen, roestfilm, vervuiling, zoutaanvallen etc. Ideaal voor voertuigen die lang op het buitenterrein staan (occasions).

De Topwax-6 Plus is klaar voor gebruik. Het wordt toegepast met een speciaal pistool of een pneumatische pomp met een mixer voor industrieel gebruik.

Volg ons

Voordelen van de transportbescherming auto

Waxoyl transportbescherming auto is geschikt voor

Vragen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Andere interessante behandelingen

Lakverzegeling

Waxoyl 100 Plus en Glaze Gard zijn hoogglans lakverzegelingen op basis van polymeer voor diverse lakken.

Deze grondige behandeling garandeert dat de lak jarenlang zijn diepe glans behoudt en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals UV-straling en strooizout. Tot 3 jaar garantie op de glans en kleur!

Keramische coating

Waxoyl Crystal Coating voorziet de lak van een hoogglans beschermend schild en biedt optimale bescherming.

Crystal Coating is harder en duurzamer dan alle andere soorten lakbeschermers, zoals was, polymeer of teflon. Het is een slimme combinatie van nanotechnologie en ervaring met polymeertechnologie.

Bekledingbescherming

Waxoyl UPT biedt een duurzame bescherming tegen vuil en vlekken in stof- en leersoorten.

Deze behandeling vormt een beschermende film rond elke afzonderlijke vezel om het binnendringen van vuil te verminderen. Reiniging is gemakkelijk en de stof/leer behoudt permanent het nieuwe uiterlijk.

This site is registered on wpml.org as a development site.