Keramische
coating voor je auto

Waxoyl Crystal coating maakt gebruik van keramische coating voor de optimale bescherming van jouw auto. Ook heeft de lak meer kleurdiepte, meer glans en is het wassen een eitje.

Jouw auto verdient de beste bescherming.

Onze professionele partners brengen deze behandeling zorgvuldig aan. Wij garanderen een perfect resultaat met de optimale bescherming. Het aanbrengen van een keramische coating, ook wel glascoating of nanocoating genoemd, verzekert je van het minste onderhoud en de beste bescherming. Het harde pantser beschermt je lak tegen invloeden van buitenaf, zoals insecten, verkeersvuil en uv-straling. Ook heeft de lak meer kleurdiepte, meer glans en is wassen een eitje.

Het nut van keramische coating

Ook geschikt voor motoren, campers, boten en klassieke auto’s.

Andere interessante behandelingen

Glasbehandeling

Waxoyl Final Glass is een beschermende behandeling voor de voorruiten, ramen en helmvizieren. Het zorgt voor een gladde coating en beschermende film. Dit geeft een constant waterafstotend effect.

Geschikt voor:

Desinfectiebehandeling

Waxoyl Neutralizer is een zuiver minerale desinfectie-oplossing, geschikt voor alle oppervlakken. In het bijzonder voor het interieur voor voertuigen en airconditioningsystemen. Het verwijdert micro organismen zoals virussen.

Geschikt voor:

Velgenverzegeling

Waxoyl Wheel Coating zorgt dat remstof en algemeen vuil minder goed hecht aan de velgen. Geschikt voor zowel aluminium als verchroomde velgen en biedt bescherming om ze als nieuw te houden.

Geschikt voor:

Zorgvuldig door één van onze partners aangebracht.
Gegarandeerd jarenlang blinkend resultaat van uw bezit.

Direct een keramische coating aanvragen

Vul het contactformulier in en één van onze partners neemt contact met je op.

This site is registered on wpml.org as a development site.