Lakverzegeling voor je auto

Duurzame lakverzegeling auto met 3 jaar garantie voor nieuwe auto’s en 2 jaar garantie voor auto’s die ouder dan 3 maanden zijn.

Lakverzegeling auto met
5 sterren

Je hebt een nieuwe of mooie auto en wilt graag een extra stukje lakbescherming. Het uiterlijk van je auto is immers erg belangrijk, het is wat anderen zien maar ook waar jij tegenaan kijkt. Lakverzegeling zorgt ervoor dat de lak minder snel beschadigt door bijvoorbeeld steenslag, vliegen of vogelontlasting. En je auto blijft langer schoon!

Waxoyl 100 Plus en Glaze Gard vormt een beschermlaag op de lak waardoor de levensduur van de laklaag aanzienlijk wordt verlengd.

Waxoyl lakverzegeling werkt als een soort pantser of beschermschild voor je carrosserie. Hiermee blijft je auto niet alleen langer glanzend, de lak is ook makkelijker schoon te houden. Bekijk deze video en ervaar de voordelen!

Het nut van lakverzegeling.

Waxoyl 100 Plus en Glaze Gard zijn speciaal ontwikkeld om de lak te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Door de extra waxlaag op polymeer basis kunnen deze invloeden zich niet hechten op de lak. Je voertuig is dus extra beschermd. 

Andere interessante behandelingen

Glasbehandeling

Waxoyl Final Glass is een beschermende behandeling voor de voorruiten, ramen en helmvizieren. Het zorgt voor een gladde coating en beschermende film. Dit geeft een constant waterafstotend effect.

Geschikt voor:

Desinfectiebehandeling

Waxoyl Neutralizer is een zuiver minerale desinfectie-oplossing, geschikt voor alle oppervlakken. In het bijzonder voor het interieur voor voertuigen en airconditioningsystemen. Het verwijdert micro organismen zoals virussen.

Geschikt voor:

Velgenverzegeling

Waxoyl Wheel Coating zorgt dat remstof en algemeen vuil minder goed hecht aan de velgen. Geschikt voor zowel aluminium als verchroomde velgen en biedt bescherming om ze als nieuw te houden.

Geschikt voor:

Een Waxoyl behandeling kan niet zelf worden aangebracht, maar wordt uitsluitend zorgvuldig en professioneel uitgevoerd door erkende Waxoyl partners.

This site is registered on wpml.org as a development site.