Hardwax plus

Ideale bescherming tegen corrosie van het chassis

De bescherming van het chassis.

Professionele behandeling voor bescherming tegen corrosie van het chassis van auto’s, vrachtwagens, bussen en industriële machines. Waxoyl Hardwax Plus is een echt anti-corrosiemiddel, een sterk geconcentreerd product op een lage bitumenbasis dat bescherming biedt aan de onderzijde van voertuigen, verstevigingsbuizen, framegaas, etc.

Hardwax Plus geeft een langdurige bescherming voor het chassis en is speciaal ontwikkeld voor het beschermen tegen steenslag, strooizout, vuil en andere agressie.  Het biedt bescherming voor zelfs de kleinste uitsparingen en scheuren. Ook de bodemplaat is permanent beschermd tegen corrosie en steenslag.

Het gebruik van Hardwax Plus verlengt de levensduur van de onderzijde van het voertuig en verhoogt hiermee de inruilwaarde van het voertuig.

Voor kleine reparatieklussen is Hardwax Plus ook als spuitbus verkrijgbaar.

Voordelen van onze bescherming chassis

Waxoyl bodembescherming is geschikt voor

Vragen?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Andere interessante behandelingen

Lakverzegeling

Waxoyl 100 Plus en Glaze Gard zijn hoogglans lakverzegelingen op basis van polymeer voor diverse lakken.

Deze grondige behandeling garandeert dat de lak jarenlang zijn diepe glans behoudt en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals UV-straling en strooizout. Tot 3 jaar garantie op de glans en kleur!

Keramische coating

Waxoyl Crystal Coating voorziet de lak van een hoogglans beschermend schild en biedt optimale bescherming.

Crystal Coating is harder en duurzamer dan alle andere soorten lakbeschermers, zoals was, polymeer of teflon. Het is een slimme combinatie van nanotechnologie en ervaring met polymeertechnologie.

Bekledingbescherming

Waxoyl UPT biedt een duurzame bescherming tegen vuil en vlekken in stof- en leersoorten.

Deze behandeling vormt een beschermende film rond elke afzonderlijke vezel om het binnendringen van vuil te verminderen. Reiniging is gemakkelijk en de stof/leer behoudt permanent het nieuwe uiterlijk.

This site is registered on wpml.org as a development site.